Am mai participat pana acum la competitii de contratimp dar toate au avut un traseu pe deal, in urcare, la una din ele participand pe mtb. Am obeservat ca aici in Bratislava mai toti rutierii (ciclistii de sosea) isi incheie sezonul competitional cu acest concurs de contratimp ce se desfasoara la sfarsit de Septembrie pe un traseu in oras. Practic, o strada dreapta din oras este inchisa circulatiei formandu-se astfel un traseu perfect pentru o astfel de competitie. Traseul este lung de 4.8km cu o singura curba la jumatatea distantei.

Peste 300 de participanti s-au inscris anul acesta in toate categoriile. De la Elite la Family, de la mic la mare toti s-au simtit foarte bine. De aceasta data nu am facut poze dar am filmat cateva cadre. Nevasta s-a ocupat de camera cat am fost eu pe traseu asa ca, in sfarsit, apar si eu pe filmare (al 3-lea concurent la start – pe filmare).

Am terminat concursul pe pozitia 19 cu un timp de 06:54.07, la 32 de secunde in spatele primului clasat. Mi-a iesit o viteza medie de 41.7km/h pe lungimea traseului de 4.8km. M-am inscris la acest concurs mai mult din curiozitate si pentru a acapara experienta dar sunt total multumit de rezultatul obtinut. Exista loc de mai bine, clar, dar pentru o prima participare nu am nimic sa-mi reprosez.