Cam asa mi-am inceput eu weekendul. Cu 13 minute si 7 secunde de suferinta cronometrate aproape exact de organizatorii concursului de catarare de aici din Bratislava. RC&P MTB Uphill 2014 este al doilea concurs la care am participat in 2014 si cu toate ca a fost scurt – 2.4km – trebuie sa spun ca n-am suferit atat de tare pe bicicleta in nici un alt concurs ori plimbare de pana acum.

193bpm a fost limita pana la care am fortat inima in aceasta dimineata, dar a meritat efortul. Am terminal pe locul 18 intr-o grupa de varsta 19-39 de ani si ma declar absolut multumit de aceasta pozitie tinand cont de faptul ca nu sunt un mare iubitor al catararilor si ca mi-am incercat norocul pe o bicicleta all-mountain destul de grea pentru astfel de curse.

Concursul a fost mai mult o provocare dar si o incalzire numai buna pentru cursa de saptamana viitoare din Svätý Jur. Sper sa termin in primii 50 din categoria mea unde sunt deja incrise aproximativ 200 de persoane dintr-un total de 570 pe tot concursul.

Calendarul competitional e destul de bogat incat sa apuc sa mai postez impresii din alte concursuri aici pe blog.