Dupa maratonul de Sambata a urmat un alt concurs Duminica. De aceasta data a fost un concurs de contratimp in urcare cu linia de start in oras si cea de finish in varf de deal. Un traseu lung de 6km cu o diferenta de nivel de 340m, pe asfalt (chiar daca in primii 2km acesta a fost destul de spart), cu 4 pante suficient de abrupte incat sa folosesc raportul 34/28 de pe cursiera.

M-am trezit de dimineata cu o durere de picioare si o oboseala generala care aproape m-a facut sa renunt la participare dar, cumva, am reusit pana la urma sa ma mobilizez, sa beau o cafea zdravana si sa pornesc spre locul de start. A fost destul de frig dar asta nu i-a speriat prea tare pe cei 138 de participanti care au luat startul in acest concurs.

Profilul traseului il vedeti mai jos. Cu o lungime de 6km, acesta porneste de la 231m si ajunge pana la 514m altitudine adunand un total de 340m dupa mai multe urcari si coborari. Panta medie a traseului este de 4.8% cu un maxim de 18.8%.

Mi-am propus sa termin acest concurs sub 18 minute dar oboseala datorata concursului din ziua precedenta si-a spus cuvantul. Am reusit sa termin in 18min15sec clasandu-ma pe pozitia 13 in categorie si 21 la general din 138 de participanti. Chiar daca nu am terminat in timpul pe care mi l-am propus am reusit totusi sa surclasez mai multi ciclisti bine cotati din Bratislava.

Fiind un concurs scurt am decis sa montez si camerele GoPro pe bicicleta. In clipul de mai jos sunt cateva secvente filmate inainte si dupa concurs plus intreg segmentul parcurs de mine.

Important e ca m-am simtit bine si am avut parte de un antrenament foarte bun atat Sambata cat si Duminica. Urmeaza pregatirea pentru cele mai grele concursuri din acest an, unul in Mai si celalalt in Iunie. #ride4fun